Zomer

Ehrwald in de zomer

De Zugspitze Arena is natuurlijk bekend om zijn leuke, mooie en familievriendelijke skipistes die er in de verschillende dorpen zijn. Máár, wat men wellicht niet weet, is dat je hier ook in de zomer een geweldige vakantie kunt beleven !

Zo is er voor elke leeftijd wat wils, van klein tot groot, van (piep) jong tot wat ouder, maar ook voor de relaxte bergwandelaar, de natuurgenieter en de (semi-) professionele sportieveling. Iedereen kan zich hier prima vermaken, met elke dag een andere uitdaging !

Er zijn vele activiteiten en uitstapjes die je kunt maken, denk aan diverse bergmeren waar gezwommen kan worden, vele bergpaden te bewandelen, tientallen moutainbiketochten te maken van uphill tot downhill, wandelen, klimmen, (mini-) golfen èn er kan zelfs op de Zugspitze-gletscher worden geskied !

Een greep uit de zomeractiviteiten :

– Berg – wandelen
– Nordic Walking
– Mountainbiken
– Zwemmen, bergmeren / zwembaden
– Golfen
– Klimmen
– Zomerrodelen (Tirools langste zomerrodelbaan !)
– Minigolf
– Speeltuinen (thema’s)

Alles met één aktiefkaart te bezoeken, het zogenaamde Z-TICKET, klik op onderstaande link :
http://www.zugspitzarena.com/nl/vakantiethema/z-ticket

Elke bergbaan brengt u naar een nieuw avontuur, zoals :

Tiroler zugspitzbaan
Skigebied Zugspitze gletscher ligt in Duitsland bij Garmisch Partenkirchen, maar maakt onderdeel uit van skigebied Zugspitz Arena dat in Tirol in Oostenrijk ligt.

Ehrwalder Almbaan
Het wandel & klimparadijs, van makkelijk tot moeilijk

Grubigstein banen
Excellent voor Bikers, Downhill trail en meer.
Plus uitstekende wandelpaden en speciale tickets voor paragliders.

Marienbergbaan
Met de Marienbergbaan bereikt u ontspannende wandelpaden en de langste zomerrodelbaan in Tirol.

Bergbaan Berwang
Met de Combibaan komt u van Bichlbach naar Berwang en weer terug – de hoogste plaats in de regio! Na al deze aktiviteiten is het tijd voor rust ( of gewoon om te genieten van de omgeving en het uitzicht ) en kan men op de almen bij verschillende berghutten heerlijk relaxen onder het genot van een hapje en een drankje.

Vanuit Haus Tirol in Ehrwald zijn Lermoos, Biberwier, Berwang, Heiterwang en Bichlbach, makkelijk te bezoeken. En elk dorp heeft zijn eigen zomer activiteiten en hoeft men zich hier dus  nooit te vervelen !!  En is het dan een keer een minder mooie dag qua weer, dan is er nog altijd het indoor zwembad, de tennisbaan in Ehrwald en musea.

Vanuit Haus Tirol bent u in een kleine 10 minuten wandelen in het centrum van Ehrwald, hier kunt u bij diverse restaurants lekker ontspannen dineren of wat drinken om daarna verder van de avond te genieten. In de zomer zijn er vaak activiteiten op de berg en/of in de dorpen te beleven.

U wilt natuurlijk het maximale uit uw vakantie halen en wij helpen u daar graag bij op weg, dus heeft u vragen, wilt u een uitstapje plannen , vraag het ons en wij zullen er alles aan doen het u te vergemakkelijken.