Winter

 

 

 

Ehrwald in de Winter

Beleef Ehrwald in de winter, en u zult het niet snel vergeten. Er zijn diverse mogelijkheden om uw wintersportvakantie te beleven.
In directe omgeving van Ehrwald bevinden zich de volgende skigebieden: Zugspitze, Ehrwalder Almbahn, Wettersteinbahn & Sonnenlifte, Marienberg und Grubigstein, in totaal 6 skigebieden met ca. 133 kilometers aan pistes. Wintersportmogelijkheden zijn rijkelijk aanwezig. Bijvoorbeeld het Funpark op de Zugspitsplatte bied alles wat een snowboarder zijn hart sneller doet slaan. Onder andere veel sneeuw, pipes en boardercross. Een topgebied voor snowbaorders. Ook het NTC-park in Lermoos bied veel voor snowboarders. Alle skigebieden zijn erg familievriendelijk, met overwegend blauwe en rode pistes. Vanuit Ehrwald kunt u elke dag een ander skigebied bezoeken. Zo zal uw vakantie afwisselend en spannend zijn.

Heeft u een dagje geen zin in skiën, geen probleem, er zijn diverse andere mogelijkheden. Onder andere schaatsen met de hele familie óf het plaatselijke verwarmde zwembad bezoeken. Voor de kleintjes is er een glijbaan aanwezig.

Graag helpen wij u om u de weg te wijzen naar het juiste skigebied. Pistenkaarten, info met betrekking tot openbaar vervoer is altijd ter beschikking.